Nieuws

LEZING DYSLEXIE: VOOR ZIJ ACTIEF

Half oktober heeft er een lezing plaatsgevonden voor Zij Actief in Nieuwstadt, door de vereniging Woortblind belangenbehartiger voor mensen met dyslexie. Karin de Jager (op de foto) en ik, beiden vrijwilligers bij Woortblind, hebben de avond verzorgd door een presentatie te geven over dyslexie. Karin de Jager gaf meer achterliggende informatie en vertelde daarnaast haar eigen verhaal over dyslexie. Zelf heb ik aan de hand van mijn persoonlijke dyslexieverhaal koppelingen gelegd naar algemene informatie. Tot slot heb ik verteld wat ik mensen met dyslexie allemaal kan bieden zodat ze sterker staan in hun studie, werk en leven. De lezing is enthousiast en als zinvol ontvangen door de circa 25 mensen die aanwezig waren. Een geslaagde avond dus!

EGO VICI COACHING ONTDEKT SKYPE

Enkele keren heb ik nu met klanten een coaching sessie via Skype gedaan. Een nieuwe ervaring die even wennen was, maar wel goed bevallen is zeker bij bepaalde problematiek. Deze vorm van Coaching wil ik mijn klanten aanbieden, maar is zeker niet altijd geschikt. Praktische technieken moet je toch echt face-to-face uitvoeren. Voor klanten heeft het een groot voordeel omdat er geen reiskosten zijn. Dit is wel zo prettig en het maakt niet uit waar je woont!

BIJEENKOMST: (JONG)VOLWASSENEN MET DYSLEXIE GESLAAGD!

Onlangs heeft er een groepsbijeenkomst voor (jong)volwassenen met dyslexie plaatsgevonden. In een kleine groep hebben we gesproken over dyslexie en wat dit betekent en waar men zoal tegen aanliep. Het was een prettige avond waar veel ervaringen gedeeld zijn. Op het einde van de avond werd aangegeven dat er sprake was van herkenning en het daarnaast prettig was om meer inzicht te krijgen in dyslexie. Het was voor herhaling vatbaar! Voor dit jaar zijn er nog twee bijeenkomsten gepland en wel op de volgende maandagavonden: 18 november en 16 december om 19.30. Je bent van harte welkom, wel even aanmelden!

Lees verder >

DIPLOMA GEHAALD

Begin augustus heb ik het diploma voor NLP Practitioner gehaald bij Wegener in Heerlen. Het is een verrijking voor mezelf en ik heb veel technieken geleerd. Het gaat zeker helpen bij de ondersteuning van mijn klanten om hun positieve kwaliteiten nog beter te leren benutten. Als je doet waar je goed in bent, dan help je jezelf, anderen, je werkgever en de maatschappij. Dat is dus een win-win situatie!

EGO VICI COACHING STAAT IN DE KRANT!

Het ingezonden stuk over ‘volwassenen en dyslexie’ is geplaatst in het Zondagsnieuws van eind juni 2013. (Westelijke mijnstreek). Hierin is te lezen dat er ook voor volwassenen met dyslexie hulp is bij studie of in het werk

Bekijk document Zondagsnieuws 23 juni 2013 (pdf)

INTERVIEW IN WOORTBLINDBLAD

In het juni nummer van Woortblind staat het interview met EGO VICI Coaching. Over de start van het bedrijf de motivatie en ervaringen met klanten. 

Lees verder >

GRATIS GROEPSBIJEENKOMST VOOR (JONG)VOLWASSENEN MET DYSLEXIE!

EGO VICI Coaching verzorgt gratis bijeenkomsten voor (jong)volwassenen met dyslexie. Iedere 3e maandag van de maand (behalve juli en augustus) ben je om 19.30 welkom. Op deze bijeenkomsten kun je je ervaringen delen met andere dyslectici.

Lees verder >

NA TWIJFEL, NU EEN NAAMBORD

Het heeft even geduurd voor het besluit genomen was om een naambord te laten maken bij de voordeur van mijn praktijk. Dit heeft te maken met een eerdere ervaring waarbij een klant een vrijblijvend kennismakingsgesprek gepland had, maar uiteindelijk toch heeft afgezegd.

Lees verder >

SPONSORING VAN TWEE DEELNEMERS AAN DE KENNEDYMARS

Voor twee neven van ons zijn er T-Shirts gemaakt om EGO VICI Coaching wat meer bekendheid te geven in Limburg.

Lees verder >