AANPAK: INDIVIDUEEL, PRAKTISCH EN MEER INZICHT

Met betrokkenheid en deskundigheid zal ik mij voor jou inzetten als je voor mijn begeleiding kiest.
Ik vraag van jou inzet om te willen werken aan veranderingen of om te willen leren. Het wederzijdse respect staat voorop. Zo kunnen doelen bepaald en bereikt worden waaraan je wilt werken.

Door mijn specifieke kennis over dyslexie/ neurodiversiteit, kan ik je leren hiermee beter te functioneren in je werk en/of bij je studie. Ook als je veel moeite hebt met informatie opnemen, verwerken en plannen zoals dit kan voorkomen bij ADHD, ADD, Autisme spectrum, en hoog sensitief enz. kan ik je technieken en methoden aanleren die jou kunnen helpen. Dyslexie komt zelden alleen!


Volwassenen vinden het vaak lastig om
de stap naar hulp bij dyslexie te zetten.

Bij dyslectici/ neurodiverse /conceptueel denkers wordt informatie in de hersenen op een andere manier verwerkt. Deze manier van denken levert positieve kwaliteiten op zoals o.a. ‘out-of-the-box’ denken, veel oplossingen en ideeën zien en bijvoorbeeld creatief zijn. Door mijn eigen ervaring (ook dyslectisch) en inzicht kan ik snel schakelen en zien wat nodig is voor iemand met dyslexie.

AANPAK MENTALE STUK


Als Master NLP coach (Neuro Liniguistisch Programmeren) kan ik je helpen gedrag te veranderen en je mentaal te ondersteunen. Bijvoorbeeld: als er sprake is van faalangst bij examen of toetsen die je moet maken.


Met de IEMT-behandeling kan ik je helpen om emoties, herinneringen en lichaamsgevoelens van de emotionele lading te ontdoen. Er wordt gewerkt volgens een protocol om je naar de eerste herinnering te brengen die je nog weet. Naast werken op emotie kan er ook op identiteit gewerkt worden om bijvoorbeeld belemmerende overtuigingen aan te pakken. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan de 'Ik die het niet goed doet' of de 'Ik die faalt'. Bij Burn-out en depressie zien we vaak de nodige negatieve gedachtes en overtuigingen, hier kunnen we met IEMT aan werken om verandering teweeg te brengen.

Met de Matrixmethode help ik je je 'hoofd op te ruimen', basisinformatie te automatiseren zoals het o.a. alfabet, cijfers en dagen van de week. Daarnaast wordt bij angsten en nare ervaringen de negatieve lading neutraal gemaakt zodat deze wordt opgeruimd.


INTAKEGESPREK


Maak een afspraak voor een VRIJBLIJVEND en GRATIS intakegesprek zodat duidelijk wordt of er een wederzijdse klik is en wat de mogelijkheden zoal zijn die ik jou kan aanbieden bij de problemen die jij ervaart.

AFSPRAAK OF VRAAG: MAIL >