AANPAK: INDIVIDUEEL, PRAKTISCH EN MEER INZICHT

Met grote betrokkenheid en deskundigheid zal ik mij voor jou inzetten als je voor mijn begeleiding kiest.
Ik vraag van jou inzet om te willen werken aan verandering of om te willen leren. Het wederzijdse respect staat voorop. Zo kunnen doelen bepaald en bereikt worden waaraan jij wilt werken. Door mijn specifieke kennis opgedaan bij DYNAMIKA, kan ik je leren beter te functioneren met dyslexie in het werk en/of bij de studie. Ook als je veel moeite hebt met informatie opnemen, verwerken en plannen zoals dit kan voorkomen bij ADHD, ADD, Autisme spectrum, en hoog sensitief enz. kan ik je technieken en methoden aanleren die jou kunnen helpen. Dyslexie komt zelden alleen!

Bij dyslectici wordt informatie in de hersenen op een andere manier verwerkt en deze manier van denken levert positieve kwaliteiten op zoals o.a. ‘out-of-the-box’ denken, veel oplossingen en ideeën zien en bijvoorbeeld creatief zijn. Door mijn eigen ervaring (ook dyslectisch) en inzicht kan ik snel schakelen en zien wat nodig is voor iemand met dyslexie.

Als Master NLP coach (Neuro Liniguistisch Programmeren) kan ik je helpen gedrag te veranderen en je mentaal te ondersteunen. Bijvoorbeeld: als er sprake is van faalangst bij examen of toetsen die je moet maken.

Als Matrixcoach (gecertificeerd in de MatriXmethode) help ik je je 'hoofd op te ruimen', basisinformatie te automatiseren zoals het o.a. alfabet, cijfers en dagen van de week. Daarnaast wordt bij angsten en nare ervaringen de negatieve lading neutraal gemaakt. 


INTAKEGESPREK


Maak een afspraak voor een VRIJBLIJVEND en GRATIS intakegesprek zodat duidelijk wordt of er een wederzijdse klik is en wat de mogelijkheden zoal zijn die ik jou kan aanbieden bij de problemen die jij ervaart.

AFSPRAAK OF VRAAG: MAIL >