IEMT: Integral Eye Movement Therapy

WAT IS IEMT?


Sinds half maart van 2021 heb ik de opleiding IEMT-Practitioner succesvol afgerond, deze was ik vorig jaar gestart. Tijdens de opleiding en de daarop volgende periode heb ik al veel klanten kunnen helpen met de IEMT-methode. Zoals bij nare ervaringen van school, faalangst of sociale situaties die ongemakkelijk zijn. Begin dit jaar, 2023, heb ik mijn Advanced IEMT-practitioner afgerond en behaald. Dit geeft me nog meer mogelijkheden en oefeningen om met nare herinneringen en emoties aan de slag te gaan.

IEMT helpt bij nare herinneringen die steeds weer getriggerd worden. Het werkt op het emotionele brein en haalt de lading van de herinnering af. Dit gebeurt in het onderbewuste. Door het protocol kom je daar bij uit (onderbewuste) en ga je naar de eerste herinnering die je nog weet. Je herinnering blijft bestaan zonder de emotie. Deze methode heeft zijn basis in de evidence based EMDR.

Het mooie is dat je niets over je herinnering hoeft te vertellen als dat niet wilt. Vaak hebben we dit al veel gedaan!

Er is altijd eerst een kennismakingsoefening. Je kunt met een klein probleempje ervaren hoe het werkt. En ik kan kijken of deze methode voor jou geschikt is en hoe het voor jou gaat.

IEMT wordt als methodiek ingezet tijdens coachingstrajecten en trainingen.
MAAR OOK ALS LOSSE SESSIE!

Het verbaasd me nog steeds hoe snel en effectief deze methode kan helpen!

INTAKEGESPREK


Wil je meer informatie? Maak dan een afspraak voor een VRIJBLIJVEND en GRATIS intakegesprek zodat duidelijk wordt of er een wederzijdse klik is en wat de mogelijkheden zoal zijn die ik jou kan aanbieden bij de problemen die jij ervaart.

AFSPRAAK OF VRAAG: MAIL >

WEBSITE IEMT ASSOCIATIE>