TRAININGEN: 1-DAAGSE 'Op maat'

Bij het woord dyslexie kun je ook lezen BEELDDENKEN of CONCEPTUEEL DENKEN

MIJN ONDERWERPEN KOMEN AAN BOD!


In deze dag speciaal voor jou gemaakt, ga je aan de slag met de onderwerpen die jij wilt aanpakken. Deze hebben te maken met jouw dyslexie/beelddenken en waar je tegen aanloopt in je werk, studie of thuis. De thema's die je bijvoorbeeld voor deze dag kan kiezen: 

•  Commmunicatie: hoe communiceer ik? Wat vindt je lastig? Kennis, inzicht en praktische handvatten ontvangen over communicatie en dyslexie. Jij geeft aan waar je hulp bij nodig hebt. (mondeling/ schriftelijk)

•  Schrijven: hoe schrijf ik? Inzicht, stappenplan voor mail en grotere stukken tekst. Kijken welke ICT-software je kan helpen.

•  Plannen: wat is lastig met plannen? Hoe hou ik overzicht en zet ik een extern ondersteunend systeem op voor informatie?

•  Faalangst: wat is jouw faalangst? Kennis, inzicht en methode/oefening om stappen te zetten in de aanpak van faalangst. Bij faalangst is een dag vaak niet voldoende, maar dit is wel een goede start!

•  Studie waar loopt ik tegenaan bij studie? Help mij bij beter ovezicht houden? Ik wil een boek of informatie op een andere manier eigen maken. Hoe pak ik mijn toetsen aan?1-DAAGSE 'OP MAAT' DYSLEXIE:


  jouw onderwerpen komen aan bod
  het is een individuele dag speciaal voor jou!
  even inspringen op een ander onderwerp is geen probleem
  al het lesmateriaal is verzorgd
  een lekkere lunch
  nazorg: je kunt nog op een later moment vragen stellen over de gevolgde training

RESULTAAT: handvatten voor het onderwerp dat jij gekozen heb, om dit beter en effectiever aan te kunnen pakken. Je kunt hier zelf mee aan de slag! 

DATUMS 2024


Op donderdagen in overleg.

 

1-DAAGSE 'OP MAAT' op donderdagen.
AANMELDEN: geef je thema door en je datum. 

MEER WETEN
> HEB JE EEN VRAAG OF WIL JE EEN GRATIS INTAKEGESPREK? >
> IK WIL EEN ANDERE TRAININGSDAG DAN DONDERDAG? >