TRAININGEN: 1-DAAGSE 'Op maat'

Bij het woord DYSLEXIE kun je ook lezen BEELDDENKEN of CONCEPTUEEL DENKEN

MIJN ONDERWERPEN KOMEN AAN BOD!


In deze dag speciaal voor jou gemaakt, ga je aan de slag met de onderwerpen die jij wilt aanpakken. Deze hebben te maken met jouw dyslexie/beelddenken en waar je tegen aanloopt in je werk, studie of thuis. De thema's die je bijvoorbeeld voor deze dag kan kiezen: 

•  Commmunicatie: hoe communiceer ik? Kennis, inzicht en praktische handvatten. Jij geeft aan waar je hulp bij nodig hebt. (mondeling/ schriftelijk)

•  Schrijven: hoe schrijf ik? Inzicht, stappenplan voor mail en grotere stukken tekst. Kijken welke ICT-software je kan helpen.

•  Plannen: wat is lastig met plannen? Hoe hou ik overzicht en zet ik een extern ondersteunend systeem op voor alle informatie?

•  Faalangst: wat is jouw faalangst? Kennis, inzicht en methode/oefening om stappen te zetten in de aanpak van faalangst. Bij faalangst is een dag vaak niet voldoende, maar dit is wel een goede start!

•  Studie waar loopt ik tegenaan bij studie? Help mij bij ovezicht houden? Ik wil een boek of informatie op een andere manier eigen maken. Hoe pak ik mijn toetsen aan?

1-DAAGSE 'OP MAAT' DYSLEXIE:

>  jouw onderwerpen komen aan bod
>  het is een individuele dag speciaal voor jou!
>  inspringen op een ander onderwerp is geen probleem
>  al het lesmateriaal is verzorgd
>  een lekkere lunch
>  nazorg: je kunt nog op een later moment vragen stellen over de gevolgde training


RESULTAAT: handvatten voor het onderwerp dat jij gekozen heb, om dit beter en effectiever aan te kunnen pakken. Je kunt hier zelf mee aan de slag! 

DATUMS 2019
APRIL/ MEI/ JUNI: Losse trainingsdagen in te plannen op donderdagen.
Bel of mail voor een afspraak.

MEER WETEN
> HEB JE EEN VRAAG OF WIL JE EEN GRATIS INTAKEGESPREK?
> OP DONDERDAGEN ZIJN DE TRAININGEN! NEEMT CONTACT OP VOOR ANDERE DAGEN>