TRAININGEN

Bij het woord dyslexie kun je ook lezen BEELDDENKEN of CONCEPTUEEL DENKEN

TRAININGEN 'DYSLEXIE'


Iedere trainingsdag of coachingstraject start met de uitleg over het 'dyslectische brein'. Hoe verwerk je informatie als conceptueel denker? Het is belangrijk om je zelf beter te begrijpen en inzicht te krijgen in je informatieverwerking. In je werk en je studie kun je hierop aansluiten en beter gaan functioneren.

Mijn brein verwerkt informatie anders! Geen overzicht = informatie niet helder.

KORT OVERZICHT VAN TRAININGEN (lees hieronder verder)

In de 4-DAAGSE TRAINING 'Effectiever werken met dyslexie' worden de meest voorkomende problemen met dyslexie/conceptueel denken in werk of studie behandeld.
• 1e dag > 'Dyslectisch brein' + Snellezen + mindmappen (uit de 4-daagse)
• 2e dag > Communicatie + Schrijven + ICT (uit de 4-daagse)
• 3e dag > Planning & organisatie (uit de 4-daagse)
• 4e dag > Benutten kwaliteiten (uit de 4-daagse)

Bij de 1-DAAGSE STUDIE DYSLEXIE krijg je informatie over je brein en ga je aan de slag met mindmappen en snellezen.
• 1 dag > Studie

Of kies voor de training 1-DAAGSE 'OP MAAT' DYSLEXIE  de dag rond het thema dat jij uitkiest! Bijvoorbeeld plannen, faalangst of schrijven enz.
• 1 dag > Plannen
• 1 dag > Faalangst
• 1 dag > Schrijven

MEER WETEN
> HEB JE EEN VRAAG OF WIL JE EEN GRATIS INTAKEGESPREK?
> OP DONDERDAGEN ZIJN DE TRAININGEN! NEEMT CONTACT OP VOOR ANDERE DAGEN>

TRAINING 'STUDIE en DYSLEXIE' (1 daagse)


In deze praktische dag leer je hoe je informatie verwerkt in je hersenen. Je ontdekt dat je sneller kan lezen met begrip van de tekst en deze beter kan onthouden. Je leert dat je met mindmappen veel mogelijkheden hebt om je zelf te helpen bij je studie. Het doel is om met minder energie en tijd te studeren. 

> MEER WETEN OVER DE 1-DAAGSE STUDIE en DYSLEXIE>

TRAINING 'OP MAAT' DYSLEXIE (1 daagse)


In deze dag speciaal voor jou gemaakt, ga je aan de slag met de onderwerpen die jij wilt aanpakken. Deze hebben te maken met jouw dyslexie/beelddenken en waar je tegen aanloopt in je werk, studie of thuis. Thema's van jouw dag kunnen eventueel de volgende zijn:

•  Commmunicatie
•  Schrijven
•  Plannen
•  Faalangst
•  Studie 

> MEER WETEN OVER DE 1-DAAGSE 'OP MAAT' DYSLEXIE>

TRAINING 'EFFECTIEVER WERKEN MET DYSLEXIE' (4 dagen)


In vier opeenvolgende losse dagen ga je uitgebreid aan de slag met jouw dyslexie. Deze training omvat de meest voorkomende problemen van dyslexie. In een afwisselend programma ga je kennis en inzicht opdoen. Daarnaast ga je ervaren hoe je anders kan gaan werken met dyslexie en je leert zaken anders aan te pakken in werk en/of studie. Dit doe je op een wijze die past bij jouw manier van informatieverwerking en met aandacht voor jouw leerstijl. Gedurende de training kun je tijdens de tussenliggende dagen oefenen met de nieuwe technieken. De kennis kan bezinken en je hebt de gelegenheid om op de eerstvolgende trainingsdag vragen te stellen of terug te komen op methodes of technieken.

Voorafgaande aan de training is er altijd een INTAKEGESPREK! Dit is een vast onderdeel van de 4-daagse training, ook de nazorg als de training is afgerond is inclusief. Je kunt dus nog op een later moment vragen stellen over de gevolgde training!

> MEER WETEN OVER DE INHOUD EN DATUMS VAN DE 4-DAAGSE>
> OP DONDERDAGEN ZIJN DE TRAININGEN! NEEMT CONTACT OP VOOR ANDERE DAGEN>