TRAININGEN: 1-daagse STUDIE

TRAINING "STUDIE en DYSLEXIE"


In deze praktische dag leer je hoe je informatie verwerkt in je hersenen en waarom dit anders is bij mensen met dyslexie/beelddenken. Je ontdekt dat je sneller kan lezen met begrip van de tekst en deze beter kan onthouden. Je leert dat je met mindmappen veel mogelijkheden hebt om je zelf te helpen bij studie. Het doel is om met minder energie en tijd te studeren. De onderwerpen die deze dag aan bod komen zijn:

•  'Dyslectische brein': essentiële kennis over de verwerking van informatie in de hersenen
bij beelddenkers
•  Snellezen: sneller en met meer begrip lezen
•  Mindmappen: het structureren van informatie, beter opnemen en verankeren
RESULTAAT: handvatten om je studie beter en effectiever aan te pakken. Je kunt hier zelf mee aan de slag!

Deze kennis en methoden zijn de basis en helpen je om beter te studeren. Wil je nog meer winst halen uit de manier waarop je informatie verwekt? Kies dan voor de aanvulling die hieronder beschreven staat.

GOEDE AANVULLING op deze training: 'Anders leren'
1 of 2 sessies (sessie: 1,5 uur): methoden en tips om zoveel mogelijk alle zintuigen te gebruiken bij het leren en een beter resultaat te halen uit het studeren. Aansluiten op de voorkeur om je rechterhersenhelft (beelddenken) in te zetten als compensatie voor taal (dyslexie). Tips en advies voor het inzetten van ICT-hulpmiddelen.

Ook schrijven en toetsen maken is vaak niet gemakkelijk. Wil je hierbij hulp? Kies je voor een 1-daagse training of voor coaching? Kom eerst even langs voor een intakegesprek zodat je weet wat er allemaal mogelijk is.

> HEB JE EEN VRAAG OF WIL JE EEN GRATIS INTAKEGESPREK?
> OP DONDERDAGEN ZIJN DE TRAININGEN! NEEMT CONTACT OP VOOR ANDERE DAGEN>