EVEN VOORSTELLEN: IK BEN INGRID SCHORSCH

In mijn leven heb ik kleine en grote stappen van verandering gezet. Een daarvan is mijn carrièreswitch van grafisch vormgever naar Hbo-Psycholoog A&O. Tijdens de stageperiode voor deze studie ben ik geconfronteerd met mijn eigen dyslexie. Hier heb ik ervaren waar je tegenaan kan lopen in het werk en de studie. Ik vond hiervoor niet zo veel specialistische hulp. Door mijn eigen zoektocht naar dyslexie heb ik veel kennis opgedaan, maar ook door het schrijven en het onderzoek voor mijn afstudeerscriptie. Bovendien heb ik nog een praktische bijscholing over dyslexie afgerond, die mij veel handvatten heeft aangereikt.

Het starten van mijn eigen bedrijf was een logische stap. Hierbij richt ik mij vooral op dyslectici en iedereen die moeite heeft met de verwerking en de planning van informatie (AD(H)D, ASS, dyslcalculie, hoogbegaafd en hoog sensitief). Daarnaast is persoonlijke coaching een mogelijkheid tot ontwikkeling voor iedereen! Bovendien kan ik specifieke ondersteuning aanbieden voor problemen op het werkvlak, faalangst, examenvoorbereiding.

Daarnaast heb ik opleidingen gevolgd voor NLP en de MatriXmethode. Begin 2021 ben ik gecertificeerd als IEMT Practitioner, hiermee heb ik een hele mooie methode toegevoegd aan mijn mogelijkheden om te helpen. Mijn eigen persoonlijke ontwikkeling (t.a.v. dyslexie) heb ik als bijzonder positief ervaren. Daarom geloof ik in de mogelijkheid tot verandering en het kunnen overwinnen van problemen door er anders mee om te gaan.

IK HEB OVERWONNEN!: EGO VICI