TRAINING > Vrouw (33 jaar):
“Door verschillende nare ervaringen op mijn werk en privé leven. Werd mijn onzekerheid steeds sterker. Waardoor ik over van alles ging twijfelen en dit zich uiten in werk uitstellen of er zoveel tijd in stoppen dat ik ook na mijn werk hier aan door werkte. Ik twijfelde voortdurend of ik wel functioneerde als collega, vriendin of mens. Nadat mijn lijf weer signalen gaf tegen een burn-out aan te zitten, was voor mij de grens bereikt en wist ik dat ik snel hulp moest gaan zoeken.

Via google kwam ik op de site van EGO VICI Coaching en kwam ik de training tegen “effectief werken met dyslexie”. Dat sprak me meteen aan.

Ik weet vanaf mijn 24ste al dat ik leef met dyslexie. En moffel het weg met de woorden ”ik heb maar een lichte vorm van dyslexie dus dat valt wel mee”. Merk je niks van. Tijdens de training ben ik me bewust van mezelf geworden en alle dingen die mij maken, zoals ik ben.

Zo was ik me totaal niet bewust van mijn manier van schrijven. Wat voor mij best wel shocking was. Nu gebruik ik daar een programma voor die mij helpt teksten te horen, waardoor ik mijn eigen fouten kan horen en verbeteren. Hierdoor is mijn zelfvertrouwen stukken groter geworden en durf ik nu ook mensen om hulp te vragen.

Ik heb geleerd sneller te lezen en een techniek waardoor ik de teksten ook snel na kan vertellen. Voorheen vermeed ik alles waar maar iets met letters op stond. En stopte ik die weg in een la. Waardoor ik belangrijke zaken helemaal niet las. Maar mijn info haalde uit veel vragen stellen. Wat natuurlijk niet goed is.

Zo kan ik nog wel 100 voorbeelden geven van dingen die ik heb geleerd, maar dat zijn er echt te veel. Nog een hele belangrijke om het mee af te sluiten.

Ik heb namelijk geleerd werk en privé gescheiden te houden. Door een overzichtelijke manier van plannen van mijn taken. Laat ik nu mijn werk op mijn werk en houd ik meteen het overzicht wanneer ik teveel werk op me wil nemen.

Waardoor ik tijdens mij werk veel effectiever werk. En duidelijk mijn grenzen aan kan geven. Ik heb hierdoor meer tijd voor leuke dingen in mijn vrije tijd en kan plannen na het werk. En dat alles door op een makkelijke manier overzicht in mijn dag te plannen.”


< Terug naar Reacties overzicht