TRAINING > Vrouw (24 jaar):

Wat vindt je van de training ‘Effectiever werken met dyslexie’?
"Ik heb de training als zeer prettig ervaren. Het gaf mij een duidelijk beeld wat dyslexie voor mij persoonlijk inhoud, wat mijn sterke punten zijn en waar mijn zwakkere punten liggen. Zwakkere punten die alleen maar sterker kunnen worden. Voor het eerst kreeg dyslexie een positief imago voor mij."

Wat heeft deze jou opgeleverd?
"Wat het mij echt heeft opgeleverd is een duidelijker zelfbeeld omtrent dyslexie en een efficiëntere leerstrategie. Ik ben minder tijd en energie kwijt aan het studeren waardoor ik meer energie overhou voor andere zaken."

Wat vond je fijn?
"Wat ik erg fijn vond was het persoonlijke, de training werd echt aangepast op mij. Stukken die minder relevant waren kregen ook minder aandacht en visa versa."

Wat heb je geleerd?
"Wat ik heb geleerd is ook een beetje gelijk aan wat het mij heeft opgeleverd. Ik heb geleerd wat de algemene kenmerken van dyslexie zijn en welke daarvan op mij toepasbaar zijn. Ik heb geleerd positiever naar mezelf te kijken als dyslect. En ben met mijn neus op de feiten gedrukt met betrekking tot 'mijn snelle denken'. Ik denk dat ik voor de training mijzelf niet zo bewust was dat andere mensen mij niet bij kunnen houden en dat het van belang is soms even duidelijker te zijn naar de mensen in mijn omgeving."

Zou de training aanbevelen bij anderen?
"Ja, ik zou de training zeker aanraden. Als je worstelt met je dyslexie of tegen bepaalde punten aanloopt geeft deze training een heel duidelijk inzicht in hoe je beter kunt omgaan met problemen of struikelblokken."


< Terug naar Reacties overzicht