TRAINING 2-daagse > Vrouw (58 jaar) Dyslexie


HET HELE VERHAAL

"De tweedaagse training dyslexie en faalangst heeft me veel inzicht gegeven vanwege de herkenning van de verschillende aspecten die samenhangen met Dyslexie en faalangst. De erkenning leidde direct tot verminderen van faalangst. Geweldig! De puzzelstukken vielen op zijn plek. Ik ervaar dat de aanpak van Ingrid en het nauwgezet aansluiten bij mijn vraag de sleutel is voor dit succes. (eerst de intake, plan van aanpak doornemen bij eerste trainingsdag en waar nodig bijstellen omdat er eerst nog een overtuiging of patroon “opgeruimd” diende te worden).

Het geeft me een energieboost, vergroot mijn zelfvertrouwen en ik merk werkelijk een effect in het goed zorgen voor mezelf. De stress en de prestatiedrang (“ik zal dit moeten kunnen”) is verminderd. Dus minder frustratie, meer succeservaringen en hierdoor ben ik een
blijer mens! Ik heb aan het einde van mijn werkdag energie over, wat ik daarvoor niet had!

Omdat ik werkelijk zicht het op hoe het werkt bij mij kan ik er taal aangeven: ik kan zonder schroom of terughoudendheid aangeven wat mij lukt en wat niet, omdat ik overzicht heb! Ik kan kort en bondig zijn (leve de mindmap)

Ook de tips om me te verdiepen in andere aspecten die samenhangen met mijn manier van omgaan met deze kwaliteiten zijn passend en handzaam. Ik ben enorm blij dat ik deze stap gezet heb en bij Ingrid deze training heb gevolgd.

Dank, Ingrid voor je deskundige, op maat gesneden begeleiding.

< TERUG NAAR REACTIES KLANTEN