TRAINING 5-daagse >   Vrouw (38 jaar) Dyslexie


LEES HET HELE VERHAAL!

Hoe ben ik bij Ingrid Schorsch terecht gekomen?
"Ik ben moeder van twee zoontjes van 6 en 8 jaar oud. Vooral mijn oudste zoontje loopt op school tegen problemen aan. Met name de concentratie is een probleem op school. Toen dit besproken werd met school besefte ik, dat mijn zoontje eigenlijk heel erg op mij lijkt. Om die reden ben ik gaan zoeken op internet. Ik kwam toen bij de site van Ingrid terecht. Met mijn werkgever heb ik vervolgens besproken waar ik tegenaan loop en dat ik een training heb gevonden waarvan ik dacht dat deze mij misschien zou kunnen helpen met mijn problemen. Ik kreeg toestemming van mijn werkgever om de training te gaan volgen bij Ingrid. Voor mij een openbaring. Ik heb in een zeer korte tijd zoveel over mijzelf geleerd. Het voelt nog steeds iedere dag als een geschenk uit de hemel dat ik deze training heb mogen volgen.


Hoe heb je de trainingen bij EGO VICI Coaching ervaren?
Mijn ervaringen zijn zeer positief te noemen. Puur maatwerk ook. Iedere keer opnieuw werd bij mij de juiste snaar geraakt en hierop werd vervolgens de dag weer aangepast. Ingrid voelt precies aan wat nodig is op dat moment. Voor mij heeft deze training op een heel mooi moment in mijn leven plaats gevonden. Precies hetgeen ik nodig had kwam op het goede moment. De training voelt voor mij als een openbaring. Nog nooit in mijn leven heb ik zoveel zelfvertrouwen gehad als nu. Ik geloof in mijzelf en in de kwaliteiten die ik heb. Van deze laatste ben ik mij heel erg bewust geworden door de training. Ook van mijn valkuilen overigens :-). Maar ook dat is heel positief. Ik kan alleen maar zeggen dat ik deze training iedereen gun, die hem kan gebruiken.

De woorden verheldering, bewustwording en verwerking zijn toch wel de belangrijkste om te noemen.

Wat heb je geleerd van de trainingen bij EGO VICI Coaching?
Ik heb eigenlijk te veel geleerd om te benoemen. Voor mij vielen de gehele training puzzelstukjes op hun plaats. Zoveel herkenbare dingen werden genoemd waar ik mij wel van bewust was, maar waarvan ik niet wist waar ze vandaan kwamen
Ik heb geleerd om vooral altijd dicht bij mijzelf te blijven. Wat vind ik belangrijk en wat is voor mij belangrijk. Voor mij is ook heel belangrijk geweest dat ik heb geleerd dat ik anders denk dan de meeste mensen om mij heen. Door mijn enthousiasme kan ik soms doorschieten in wat ik allemaal wil vertellen. Ik ben mij hier tijdens de training bewust van geworden. Leermoment dus om eventueel een mindmap te maken wanneer ik weet dat ik veel wil gaan vertellen.

Je weet dat ik niet zo goed ben ik het schrijven van dit soort dingen (als ik het had moeten vertellen dan had je een rij klanten erbij gekregen :-)." 

< TERUG NAAR REACTIES KLANTEN