GROEPSBIJEENKOMST OVER DYSLEXIE!

GRATIS BIJEENKOMST VOOR (JONG)VOLWASSENEN MET DYSLEXIE


Het is heel fijn om te ervaren dat je niet de enige bent met dyslexie en hiermee tegen problemen aanloopt op je werk en in je studie of in je leven. Het helpt om met andere dyslectici te praten. Dit weet ik uit eigen ervaring van de bijeenkomsten die in Utrecht waren door Impuls & Woortblind, de belangenvereniging voor mensen met dyslexie. Voor meer informatie over de huidige bijeenkomsten: www.impulsenwoortblind.nl

Dit is de reden dat ik in Limburg deze mogelijkheid ook wil aanbieden. Hier kun je in een kleine groep op informele manier ervaringen met elkaar uitwisselen. Ben je dyslectisch of denk je dit te zijn? Dan ben je van harte welkom. Ook als je in Brabant of België woont. De avond gaat over dyslexie en je kunt je ervaringen delen met anderen mensen met dyslexie.

Een gesprek met gelijkgestemde!

EGO VICI COACHING SITTARD


2021 THEMABIJEENKOMSTEN VOOR DYSLECTEN EN BEELDDENKERS:
Ook in 2021 komen er weer 5 bijeenkomsten met een thema. Mensen met dyslexie/beelddenken kunnen hierover met elkaar in gesprek gaan. Het blijkt dat communicatie erg belangrijk is, dit staat daarom in 2021 opnieuw op de agenda. Dit onderwerp kan vanuit meerdere invalshoeken besproken worden, dus zeker niet saai om nog eens met elkaar te bekijken.

 

NIEUWE DATUMS 2021!:

Er zijn door corona even GEEN groepsbijeenkomsten gepland!
We hopen dit snel weer op te pakken en aan te kunnen bieden.

 

samen kennis en ervaringen delen
van 19.30 - 21.30 uur
maandagavond
even aanmelden!

 

AANMELDEN


Dit kan tot op de dag van de bijeenkomst vóór 12.00 uurburo@egovici-coaching.nl of bel 06 227 150 24. 
Er is een kleine onkostenvergoeding voor koffie en thee e.d.: € 2,50 p.p.