GROEPSBIJEENKOMST OVER DYSLEXIE!

GRATIS BIJEENKOMST VOOR (JONG)VOLWASSENEN MET DYSLEXIE


Het is heel fijn om te ervaren dat je niet de enige bent met dyslexie en hiermee tegen problemen aanloopt op je werk en in je studie of in je leven. Het helpt om met andere dyslectici te praten. Dit weet ik uit eigen ervaring van de bijeenkomsten in Utrecht die worden georganiseerd door Impuls & Woortblind, de belangenvereniging voor mensen met dyslexie. Voor meer informatie: www.impulsenwoortblind.nl

Dit is de reden dat ik in Limburg deze mogelijkheid ook wil aanbieden. Hier kun je in een kleine groep op informele wijze ervaringen met elkaar uitwisselen. Ben je dyslectisch of denk je dit te zijn? Dan ben je van harte welkom. Ook als je in Brabant of België woont. De avond gaat over dyslexie en je kunt je ervaringen delen met anderen mensen met dyslexie.

Een gesprek met gelijkgestemde!

EGO VICI COACHING SITTARD


2019 THEMABIJEENKOMSTEN VOOR DYSLECTEN:
Ook in 2019 komen er weer 5 bijeenkomsten met een thema. Mensen met dyslexie/beelddenken kunnen hierover met elkaar in gesprek gaan. Het blijkt dat communicatie erg belangrijk is, dit staat daarom in 2019 opnieuw op de agenda. Dit onderwerp kan vanuit meerdere invalshoeken besproken worden, dus zeker niet saai om nog eens met elkaar te bekijken.

 


BINNENKORT NIEUWE DATUMS 2020!:

samen kennis en ervaringen delen
van 19.30 - 21.30 uur
maandagavond
even aanmelden!

 

AANMELDEN


Dit kan tot op de dag van de bijeenkomst vóór 12.00 uurburo@egovici-coaching.nl of bel 06 227 150 24. 
Er is een kleine onkostenvergoeding voor koffie en thee e.d.: € 2,50 p.p.

 

OUDERS VAN DYSLECTISCHE KINDEREN, SAMEN IN GESPREK?


Op verzoek van een moeder met een dyslectische dochter plaats ik dit bericht, zodat ook ouders met elkaar in gesprek kunnen gaan. Heb je als ouder behoefte om met andere ouders in gesprek te gaan? Wil weten waar zij tegen aanlopen of welke kennis en ervaringen zij hebben?
Je kunt je aanmelden bij Heleen Heins (locatie bij haar thuis)
Meer weten: stuur haar een mail heleenheins@home.nl.