GROEPSBIJEENKOMST OVER DYSLEXIE!

GRATIS BIJEENKOMST VOOR (JONG)VOLWASSENEN MET DYSLEXIE


Het is heel fijn om te ervaren dat je niet de enige bent met dyslexie en hiermee tegen problemen aanloopt op je werk en in je studie of in je leven. Het helpt om met andere dyslectici te praten. Dit weet ik uit eigen ervaring van de bijeenkomsten in Utrecht die worden georganiseerd door Woortblind, de belangenvereniging voor mensen met dyslexie. Voor meer informatie: www.impulsenwoortblind.nl

Dit is de reden dat ik in Limburg deze mogelijkheid ook wil aanbieden. Hier kun je in een kleine groep op informele wijze ervaringen met elkaar uitwisselen of een thema bespreken. Ben je dyslectisch of denk je dit te zijn? Dan ben je van harte welkom. Ook als je in Brabant of België woont. De avond gaat over wat dyslexie voor jou betekent.

EGO VICI COACHING SITTARD


IN 2018 THEMABIJEENKOMSTEN VOOR DYSLECTEN:

Binnenkort volgen de nieuwe datums! Ook in 2018 komen er weer bijeenkomsten met een thema. Mensen met dyslexie kunnen hierover met elkaar in gesprek gaan.

 

• samen kennis en ervaringen delen
• van 19.30 - 21.30 uur
• maandagavond
• even aanmelden!

 IN 2018 KOMEN ER WEER NIEUWE THEMABIJEENKOMSTEN VOOR DYSLECTEN!

AANMELDEN


Dit kan tot op de dag van de bijeenkomst vóór 12.00 uur! buro@egovici-coaching.nl of bel 06 227 150 24.
Er is een kleine onkostenvergoeding voor koffie en thee e.d.: € 2,50 p.p.

OUDERS VAN DYSLECTISCHE KINDEREN, SAMEN IN GESPREK!


Op verzoek van een moeder met een dyslectische dochter plaats ik dit bericht, zodat ook ouders met elkaar in gesprek kunnen gaan. Heb je als ouder behoefte om met andere ouders in gesprek te gaan? Wil weten waar zij tegen aanlopen of welke kennis en ervaringen zij hebben?
Je kunt je aanmelden bij Heleen Heins (locatie bij haar thuis)
Meer weten: stuur haar een mail heleenheins@home.nl.